Centrum for vækst og visioner

Erhvervspris 2023 | Januar 2024

Kære Modtager
 
 
 
 
Energy Cool ApS blev modtager af Erhvervsprisen 2023 - stort tillykke med prisen.
 
Med hæderen følger et diplom og en check på kr. 10.000,00 - Energy Cool ApS modtager prisen med følgende motiverende ord:
 
"Virksomheden er på forkant med udviklingen på verdensplan, meget innovativ og har taget den grønne omstilling til sig længe før andre. Ja, ofte ser virksomheden en udvikling 5-10 år ude i horisonten.
 
Virksomheden engagerer sig kraftigt i CSR-arbejdet lokalt, og har et menneskesyn, hvor der er plads til alle. 
 
Der er fokus på miljø, økonomisk vækst og menneskers adfærd. Man kan altid teste en god idé af hos dem. Entrepreneurship er et udtryk som er rigtig dækkende for denne virksomhed. Virksomheden sikrer, at Fredericia for alvor er kommet på den nationale og internationale scene.
Ejeren er idémanden bag Center Danmark og har gjort en kæmpe indsats for, at en ny innovationshub har set dages lys i Fredericia, hvor Danfoss, Google, Microsoft og Schneider Electric er gået sammen om at skabe Net Zero.
 
Virksomheden har netop bygget første nye grønne konceptfabrik, som skal kopieres rundt i hele verden til produktion af små grønne datacentre. 
 
Andre har også fået øjnene op for, at der her gror noget særligt -  virksomheden har netop også modtaget DI Trekantområdets Initiativpris i 2023."
 
Endnu engang stort tillykke.
 
 
    
Med venlig hilsen
  
Kristian B. Drejer
Erhvervsdirektør
 
 

 

Følg Business Fredericia på de sociale medier

Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet