Centrum for vækst og visioner

Nyhedsbrev nr. 15 | December 2023

Kære Modtager
 
 

Business Fredericia og Fredericia Kommune inviterer til nytårskur

 
Business Fredericia og Fredericia Kommune inviterer til nytårskur i Eksercerhuset den 24. januar fra kl. 16.00 - 19.00.

Borgmester Steen Wrist gør status på året, der er gået og ser frem mod nye mål for 2024. Derefter sætter Bent Jensen, formand for Business Fredericia, ord på den stærke erhvervsudvikling i Fredericia.

Det officielle program afsluttes med overrækkelsen af Business Fredericias Erhvervspris til en vinder, der har gjort en særlig indsats i det forgangne år og vist vejen til vækst og udvikling.

Vi runder dagen af med netværk og en let anretning. Vi glæder os til at se det fredericianske erhvervs- og foreningsliv til en uformel og hyggelig eftermiddag.

På vegne af Business Fredericia og Fredericia Kommune

Læs mere og tilmeld dig her.

 

 

Julemanden er kommet til Fredericia

 
Fredag d. 17. november meldte julemanden sin ankomst til Fredericia.
 
Traditionen tro, kom julemanden sejlende til Gl. Havn, hvor rigtig mange glade forventningsfulde børn stod klar på kajen til at tage imod ham. På Rådhuspladsen stod mange børn og familier og ventede - her sørgede teater Figurletta for underholdningen. 
 
Juleoptoget, med 6. Juli Gardens nisser i front, efterfulgt af julemanden, der blev kørt i en veteran brandbil, og alle de fremmødte på Gl. Havn, satte kursen mod Axeltorvet for at tænde det første juletræ. Derefter fortsatte juleoptoget til Rådhuspladsen, hvor borgmester Steen Wrist stod klar til at holde årets juletale samt at hjælpe julemanden med at tælle ned til, at årets julebelysningen blev tændt i Fredericia.
 
1000 vis af børn og deres familier havde taget turen til Fredericia for at skyde julen 2023 i gang, hvilket den blev gjort på magisk vis.    
 

 

Rekordmange gazellevirksomheder i Fredericia

 
Stort tillykke til de rekord mange gazellevirksomheder i Fredericia - i år er der 32 virksomheder som er blevet gazelle - en gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år

 

Harley Davidson Super Rally 2026 skal afholdes i Fredericia


I pinsedagene 2026 forvandles store dele af Madsbyparkens arealer til en festivalplads med både camping, musikscener og motorcykler, når over 10.000 gæster samles til årets Harley Davidson Super Rally.

Aftalen har været undervejs i et års tid, og succesen med at lande arrangementet i Fredericia er sket som resultat af et tæt samarbejde mellem Fredericia Kommune, Visit Fredericia og Experience Fredericia/Business Fredericia.

Læs mere her                                                   

 

Få støtte til din ESG-rejse

 

I Business Fredericia sætter vi mere fokus på ESG i 2024, hvor vi kickstarter året med ’Grøn Start på 2024: ESG-strategier og overblik til din forretning’. Der er stadig via Virksomhedsprogrammet muligheder for at opnå at få dele af sine nye udviklingsområder dækket.

SMV Grøn og Grønne kompetencer er åbne, men lukker d. 13/12 -- her er dermulighed for rådgivning, investering og kompetenceudvikling indenfor Grøn omstilling – fokus på cirkulær økonomi og forretningsmodeller samt affaldshåndtering. Se de 8 muligheder her.

Derudover kan du få hjælp til:

SMV Eksport Gratis online Go2Market Workshop 
Succes med international e-handel - hvad kræver det i dag?
1/2 dag, 5. december kl. 9.00-12.00, online og fysisk i Aalborg.

SMV Vækstpilot åben for løbende ansøgning, 50% dækning af lønomkostninger til en medarbejder i 6 mdr. med nye kompetencer til udviklingsopgaver i din virksomhed.

SMV Pro åben for løbende ansøgning, rådgivning til strategi og forretningsudvikling. Herunder 4 pakker til dine behov:

Få en professionel bestyrelse

Gør din virksomhed salgbar

Strategi & fremtid for din virksomhed

Forretningsmæssig sparring
Er du nysgerrig på hvordan du kan bruge tilskudsmulighederne eller ønsker du at ansøge, så er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent hos Business Fredericia; Maria Bejer Clausen på telefon 9215 0128 - email: mbc@businessfredericia.dk
                                                   

 

Velkommen til vores nye kollega; Sanne Kjær


Business Fredericia har ansat Sanne Kjær som Erhvervs- & Uddannelseskonsulent.

Sanne tiltræder 1. december 2023 og skal bl.a. være med til at bygge bro mellem virksomheder og uddannelsesstederne med fokus på videre – og efteruddannelse. Stillingen er et led i, at få sat yderligere fremdrift i den indgåede samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Fagbevægelsen i Fredericia, Fredericia Uddannelsesråd samt Business Fredericia. Sanne vil derudover have et fokus på generel erhvervsservice til de små og mellemstore virksomheder i Fredericia.

Læs mere her
                                                   

 
Følg Business Fredericia på de sociale medier

Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet