Centrum for vækst og visioner

Nyhedsbrev nr. 6 | Maj 2023

Kære Modtager
 
 

Sommerrock & Open by Night fredag den 2. juni

Sommerrock program 2023

 

Fredericia Shopping og lokale aktører inviterer til Sommerrock & Open by Night fredag den 2. juni fra kl. 10-22. 

Fredericia Shopping og lokale aktører er klar til at præsentere et spændende program til årets Sommerrock d. 2. juni. Det bliver lidt af en folkefest, hvor lokale og nationale kunstnere vil levere en uforglemmelig eftermiddag og aften for gæsterne. Gaderne bliver fyldt med musik og fest på de otte scener, der er spredt ud over hele midtbyen.

Vores mål er at skabe en fælles byfest, med hjertet af bymidten som vært. Ved at sprede de musikalske scener rundt om i gaderne, håber vi på, at det kan skabe et naturligt flow med festlig stemning, som får publikum til at bevæge sig rundt og støtte op om de forskellige kunstnere og bands.

Under Sommerrock & Open by Night vil byens butikker holde åbent frem til kl. 22. Butikspersonalet melder klar til at give kunderne den bedste betjening. Der vil også være et bredt udvalg af mad og drikke hos byens caféer og restauranter samt foodtrucks og udskænkningssteder, der er opstillet til lejligheden.

Som arrangør er vi bevidste om, at Sommerrock ikke vil være mulig uden vores sponsorer. Vi er dybt taknemmelige for deres støtte og engagement i at give byens gæster den bedste oplevelse. Samtidig har lokale aktører også bidraget til, at der er kommet ekstra scener med musik, så eventet er spredt længere ud i bymidten.

Vi ser frem til at byde gæsterne velkommen til Sommerrock og Open by Night 2023 i Fredericia.

Se hele programmet her. 

 

 

Tillykke med CSR-prisen 2022 til Temashop ApS

Vinderen af CSR Prisen 2022 - Temashop ApS

 

97 repræsentanter fra både politiske udvalg og fra erhvervslivet, var mødt op i VIP Loungen i Fredericia Idrætscenter den 16. maj 2023 for at overvære uddelingen af CSR-Prisen 2022. Efter at ekstern projektkonsulent John Pagaard havde budt velkommen, blev dagens konferencier, Søren Dahl (bl.a. kendt fra DR og Café Hack) præsenteret, og han guidede tilhørerne igennem eftermiddagen med humor og lune. Thomas Jensen fra Fredericia Musical Teater, stod for det musikalske indslag. Under arrangementet blev der holdt oplæg af:

  • Borgmester, Steen Wrist,
  • Erhvervsplaymaker, Ruth Axø,
  • Koncernchef Fredericia Kommune, Henriette Korf Graversen,
  • Sidste års vinder, Torben Eriksen fra Linde A/S.

Sidstnævnte fortalte om den betydning det havde haft at modtage CSR-prisen, både for virksomheden lokalt, regionalt og internationalt, og ikke mindst for virksomhedens ansatte.  

Årets 5 nominerede virksomheder var i tilfældig rækkefølge: Airco Diet A/S, P. Fournaise A/S, Temashop ApS, Nippon Gases A/S og KM Telecom A/S.

Endnu engang stort tillykke Temashop ApS.

 
 

Energy Cluster Denmark har afholdt årsmøde i Fredericia

  Energy Cluster Denmark årsmøde i Fredericia
 
Energy Cluster Denmark afholdte i sidste uge årsmøde i Fredericia.
Mere end 250 deltagere fra virksomheder, videninstitutioner, kommuner, havne og forsyningsselskaber fra hele energisystemet bidrog til 2 fantastiske dage – med vidensdeling og netværk om det samlede energisystem og sektorkobling.

Vi har i Fredericia gjort os umage for at gøre dette årsmøde til en speciel oplevelse for deltagerne, så de kan mærke de store ambitioner vi har, og den udvikling der skabes inden for den grønne omstilling.

Tak til virksomhederne i Fredericia, og specielt ADP - Associated Danish Ports A/S Crossbridge Energy A/S Everfuel og Triangle Energy Alliance (TEA) der var med til at planlægge en Energy Crawl, som viste den samlede vision og plan for den grønne erhvervsudviklingen, symbioser og sektorkobling vi arbejder med.

Tak til Experience Fredericia og Messe C for at deltage i samarbejde med Energy Cluster, om at designe og skabe unikke rammer for årsmødet.

Der er fart på udviklingen i Fredericia, hvor visionen er klar – vi vil være midtpunktet, men også samlingsstedet for den grønne omstilling.
 
Læs mere her.
 

 

Deltagelse ved Planner Days 2023

16. – 17. maj deltog Chris Hermansen (Salgs- og Tiltrækningschef, Experience Fredericia) i Planner Days 2023 – årets konference for landets (bedste) mødeplanlæggere- rådgivere- og venues.
Her stod den på temaet ”forvandlende fortællinger” med fokus på læring, netværk og inspiration, ligesom programmet var smækfyldt med spændende indlæg om bl.a. branchens udvikling, opbygning af møder og den naturlige kobling mellem erhvervsturisme og grøn omstilling. Alt sammen værdifuld læring, der er med til at definere det fremtidige arbejde med erhvervsturisme i Fredericia.  
 
 
Fredericia Spildevand

 
 
ARRANGEMENTER 

Go’ Morgen med Business Fredericia

Go morgen netværk

Kom og vær med til et lidt anderledes netværksmøde, hvor vi får udfordret, motorikken, fokus og “boldøjet” – det sidste er lidt en tilsnigelse, da det nok mere er ”pileøjet” der bliver udfordret. Ann Dorthe Pedersen fra MaxPositiv og Robin Hood, inviterer os til bueskydning i det fri. 

Tirsdag den 6. juni 2023 kl. 7.45-9.15. Læs mere og tilmeldig dig her.

 

Netværksmøde i Direktørnetværket

Mellemleder ERFA møde

Mental trivsel på arbejdspladsen – opdag stress i tide

Til dette netværksmøde har vi inviteret Birgitte Rosenlund, som har været partner og underviser i Stressakademiet siden 2009 og har siden 2015 været indehaver. Med en baggrund indenfor salg og ledelse har Birgitte siden 2003 beskæftiget sig med det psykiske arbejdsmiljø.

Torsdag den 15. juni 2023 kl. 7.00-10.00. Læs mere og tilmeldig dig her.

 

Business Bar - juni

Business Bar 22. juni 2023
Vil du drikke en fyraftensøl med os?
Så har du mulighed for at nyde en lækker kold øl eller et godt glas vin med andre medlemmer af Business Fredericia, når vi gentager succesen og afholder Business Bar d. 22. juni.
 
Skynd dig at tilmelde dig arrangementet. Der er begrænset pladser.
 
Torsdag den 22. juni 2023 kl. 15.00-17.00. Læs mere og tilmeld dig her.
 
 

Business Fredericia Golf - og Netværksdag - SAVE THE DATE

Business Fredericia Golf - og Netværksdag - SAVE THE DATE

Vi gentager de seneste års succes og inviterer vores medlemmer til Business Fredericia Golf og Netværksdag. Her får du mulighed for at dyrke dit Business Fredericia medlemsnetværk – det er muligt at flere fra samme virksomhed kan deltage.

Fredag den 8. september 2023 kl. 8.00-15.00. Læs mere og tilmeldig dig her. 
 
 

Vækst & Ledelse 2023 – SAVE THE DATE

Vækst & Ledelses konferencen

Vækst & Ledelses-konferencen i samarbejde med Business Fredericia og HumanHouse kommer retur torsdag d. 14. september 2023. Vi kan ikke helt løfte sløret for det endelige program endnu, men dette års tema bliver fremtidens ledelse.

Så sæt et stort kryds i kalenderen og hold øje med jeres inbox og vores sociale medier for mere info.

Torsdag den 14. september 2023 Læs mere her. 
 
 

Nye medlemmer
 
Beierholm   Museerne i Fredericia
Cafe Mauritz   PB Web APS
Darville   PRO_AKTIV
East Coast surfers   Ram Gaming
Falkenberg Coaching   Two Hundred Company ApS
H2 energy   Wirtgen Denmark A/S 
MiniElektro    
     
 
 
 
Følg Business Fredericia på de sociale medier

Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet