Centrum for vækst og visioner

Nyhedsbrev nr. 4 | Marts 2023

Kære Modtager
 
 

Stort tillykke til Areewan Sophondilok Erlandsen Vinder af Iværksætterprisen 2022

Areewan Sophondilok Erlandsen

 

Til Business Fredericias generalforsamling, hvor i omegnen af 300 personer deltog, var der blandt andet et tilbageblik på det erhvervsmæssige år, men også en hæder. Business Fredericia uddelte årets iværksætterpris, der gik til Areewan Sophondilok Erlandsen, Restaurant Ene.

Læs mere her.

Kilde: Avisen.nu

 

Generalforsamling 2023
 

 
 

Open By Night og påske i Fredericia

Kom til Open By Night og påske i Fredericia
I forbindelse med påske holder Fredericia Shopping Open by Night onsdag d. 5 april fra kl. 10-22. Udover at butikkerne har en masse gode tilbud er 123fest.dk klar med HOPPE- og LEGELAND på Rådhuspladsen fra kl. 13-17.

Derudover holder byens butikker åbnet påskelørdag fra kl. 10-14, hvor du blandt andet kan deltage i påskejagt i Fredericia Shoppings butikker og også deltage i det kreative blomsterevent. 
 
Du kan følge med i begivenhedderne på Fredericia Shoppings Facebookside. www.facebook.com 
 
Open by night og påske I Fredericia

 
 

Business Fredericia inviterer erhvervslivet til Business Bar

Fyraftensbajer vender tilbage i nyt format som Business Bar. 

I samarbejde med Doktor Herman, afholder vi årets første Business Bar torsdag d. 20 april. fra kl. 15-17. Så vil du nyde en fyraftensbajer og netværke med os, så tilmeld dig arrangementet.

Vi glæder os til at se vores medlemmer til et hyggeligt og uformelt netværksarrangement.

OBS: Der er begrænset antal pladser.

Læs mere og tilmeld dig her.

 
Business Bar

 
 

WINGS FOR LIFE WORLD RUN FREDERICIA

Det internationale løb, WINGS FOR LIFE, har valgt Fredericia som ny lokation for det berømte løb, der samler hundredtusinderne af løbere globalt i alle aldre. Alle kan være med, når der er løbsstart i hele verden den 7. maj 2023.

WINGS FOR LIFE er et løb, hvor deltagergebyret på 20 euro og al overskud går ubeskåret til forskningen i rygmarvsskader. Forskning, som hjælper mennesker. WINGS FOR LIFE er et af de største løbeevents i verden. Fredericia er en af de flotteste lokationer til et stort folkeløb, hvor alle kan være med. Der er ingen målstreg, det handler ikke om, hvem der løber længst eller hurtigst, men om at bevæge sig for sagen. Det handler om fællesskab og livsoplevelser. Om at støtte mennesker i at vinde deres førlighed tilbage. Løbet afvikles samtidig i 192 nationer verden over, og i byer som München, Stockholm, Wien, og London. Det er fantastisk, at et internationalt løb af denne karakter er med til at bringe Fredericia på verdenskortet.  

 Læs mere her.

 
Wings for life

 

Save the date - Sommerrock 2023

Fredericia Shopping gentager succesen og inviterer til Sommerrock den 2. juni 2023 i Fredericia. 
 
Så skriv datoen i kalenderen og inviter familie og venner til en skøn dag med masser af musik, shopping og arrangementer rundt i byens gågader. 
 
Du kan følge med på vores facebookside, Fredericia Shopping, hvor vi snart løfter sløret for dagens spændende program og løbende holder dig opdateret om Sommerrock 2023.
 
 
Sommerrock 2023

 
 
ARRANGEMENTER 

Go’ Morgen med Business Fredericia

Go morgen netværk

Bliv klogere på mulige tilskudspuljer som kan hjælpe dig og din virksomhed

Til dette Go’ morgenmøde har jeg inviteret min kollega Maria Bejer Clausen, som vil fortælle om muligheden for at søge og komme i betragtning til forskellige tilskudspuljer.

Tirsdag den 11. april 2023 kl. 7.45-9.15. Læs mere her.

 

Mellemleder ERFA møde

Mellemleder ERFA møde

Kom til morgenmad og mød andre mellemleder til inspiration og en snak om hvad der rør sig.
Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding senest dagen før kl. 08.00.

Vel mødt til et par gode og fortrolige timer.

Tirsdag den 18. april 2023 kl. 7.30-10.00. Læs mere her.

 

Business Bar

Business Bar
Vil du drikke en fyraftensbajer med os? Så har du mulighed for at nyde en lækker kold øl eller et godt glas vin med andre medlemmer af Business Fredericia, når vi denne gang afholder Business Bar i samarbejde med Doktor Herman.

Torsdag den 20. april 2023 kl. 15.00-17.00. Tilmeld dig og se hele invitationen her.

 

Ses vi til Planner Days d. 16. – 17. maj 2023?

Planner Days d. 16. – 17. maj 2023 i Odense
Experience Fredericia er stolte partnere på konferencen, hvor der begge dage vil være mulighed for at møde Salgs- og Tiltrækningschef Chris Hermansen, som kan fortælle om de mange muligheder og erhvervsfaglige faciliteter, som Fredericia har at byde på.
 
Den 16-17. maj 2023 kl. Tilmeld dig her.
 

Nye medlemmer
 
 
Andre tiltag

Digitaliseringsstøtte til små virksomheder!

Står du for at skulle i gang med et nyt område eller proces af din digitalisering? Har du brug for hjælp til hvad du gør eller hvordan du får det nye digitalisering til at fungere i din forretning?

Er du minimum 2-249 fuldtidsansatte i hele sidste regnskabsår.

Så kan du søge den nationale tilskudspulje SMV:Digital hvor der er mulighed for at få op til 50.000 kr. til rådgivning i hvordan du får sat rammen om eller implementeret processerne i din digitalisering.

At det er op til 50% i tilskud til investering betyder, at du efter endt projekt får refunderet 50% af din faktura.

Puljen åbner for ansøgninger 12. april kl. 9.00 om morgenen og midlerne uddeles efter først-til-mølle. Som det har gået de sidste par gange, er det vigtigt du sidder klar med din ansøgning når puljen åbner. 

VIGTIGT som det ser ud lige nu, så er det den sidste pulje i 2023 til alm. rådgivning.

Vi vil gerne hjælpe dig med din ansøgning. Du kan kontakte Maria Bejer Clausen hos Business Fredericia på mbc@businessfredericia.dk | 92150128 for mere information eller læse mere på smvdigital.dk 

Som virksomhed kan du godt stå og mangle bestemt viden eller kompetencer til at kunne lykkedes med din udvikling. 

Har du et cvr.nr. med  0-249 ansatte i organisationen og likviditet der kan understøtte en projektansættelse i 6 mdr. Så kik her.

Ved at sige ja til at få en vækstpilot siger du ja til en unik mulighed for at få sat skub i dine udviklingsopgaver. fx projektledelse, udvikling og implementering af markedsføringsstrategi SoMe mm. Udvikling af nye produkter og koncepter, udvikling af risikoanalyser og afhjælpende foranstaltninger på fx forsyningskæder, udvikling af en bæredygtighedsstrategi eller få skabt overblik over dine eksisterende processer, Implementering af nyt CRM, ERP, WMS mm. Mulighederne er mange og det er eksemplerne også hos de virksomheder der er gået igennem første runde vækstpiloter i 2022.

SMV vækstpilot er muligheden for at få 50% af op til 30.000 kr. i samlet løn i 6 mdr. dvs. tilskuddet er på op til 90.000 kr. og udbetales efter afslutningen af projektperioden. Vækstpiloten skal som minimum være faglært. Der er 455 pladser nationalt, så har du en kandidat eller et projekt er det nu der er mulighed. Puljen er åben for ansøgninger.

For yderligere information om krav for deltagelse eller mere viden kan du kontakte Maria Bejer Clausen hos Business Fredericia på mbc@businessfredericia.dk | 92150128 for mere information eller læse mere på SMV:Vækstpilot

 
Følg Business Fredericia på de sociale medier

Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet