Tillykke til vinderen af Erhvervsprisen 2022| Januar 2023

Kære Modtager
 
 

Stort tillykke til ADP A/S

vinderen af Erhvervsprisen 2022

Fotokredit Ole Sejrup Jensen
Fotokredit: Ole Sejrup Jensen
 
Knap 600 deltagere fra byråd, erhvervs- og foreningslivet var onsdag samlet til en stemningsfuld Nytårskur i Eksercerhuset i Fredericia. 
 
Stort tillykke til ADP A/S, som blev kåret som vinder af Erhvervsprisen 2022. Erhvervsdirektør for Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, overrakte Erhvervsprisen 2022 til APD A/S´ administrerende direktør Rune D. Rasmussen. ADP A/S fremhæves for at have gjort en særlig flot indsats igennem en årrække. 
 
Virksomheden har i dag 73 ansatte og engagerer sig kraftigt i det lokale kultur- og idrætsliv. De bakker op om de store flagskibe som FHK, FC Fredericia, Musical koncerter og Sommerrock, samt til mange andre generelle almene formål som f.eks. drengefodbold i Erritsø. 
 
ADP A/S generede et rekortoverskud i 2021 på 104 mio. kr. og har sikret, at Fredericia for alvor er kommet på den nationale scene. Virksomheden har manifesteret sig som en af de helt store vækstdrivere i området og bidrager til at mange store danske virksomheder søger mod Fredericia og er dermed med til at gøre Fredericia til det helt centrale centum for transport og logistik.
 
Virksomheden er en kraftig motor som tager ejerskab og ansvar for nye former for infrastruktur og som har dannet stærke partnerskaber med områdets forsynings- og energivirksomheder og er i færd med at spille en stor rolle indenfor fremtidens grønne brændstoffer. De har gennemgået en strategisk transformation fra at være en udlejningsvirksomhed af større arealer til at være et omdrejningspunkt for vækst, udvikling og vision for både virksomheder, medarbejdere og by. 
 
Invitation til Nytårkur 2023
Fotokredit: Ole Sejrup Jensen

 
 
ARRANGEMENTER 

Input til at styrke din forretning

 Input til at styrke din forretning

Business Fredericia og Fredericia Shopping inviterer til et inspirerende morgenarrangement, hvor vi giver indsigt i hvordan du som virksomhed kan skærpe og styrke din forretning ved, at holde et fokus på fx forretningsplan, likviditet, varelager og omkostningsstruktur. 

Tirsdag den 31. januar 2023 kl. 7.30-09.30. Læs mere her.

 

Go’ Morgen med Business Fredericia

Go morgen netværk

Temaet til dette Go’ morgenmøde er - inspiration til implementering af bæredygtighed i din virksomhed. 

Scanview A/S har i efteråret 2022 deltaget i 4 workshops, hvor de har fået konkrete værktøjer til at implementere bæredygtighed som fundament i virksomheden.
De vil fortælle om deres tilgang til bæredygtighed og hvorledes de har gjort det til et konkurrenceparameter.

Tirsdag den 7. februar 2023 kl. 7.45-9.15. Læs mere her.

 

SAVE THE DATE - GENERALFORSAMLING

Generalforsamling 2023

Mere info kommer senere. 

Onsdag den 15. marts 2023 kl. 17.30-21.30. Tilmeld dig her.

 

Følg Business Fredericia på de sociale medier

Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet