Nyhedsbrev nr. 9| Juni 2022

Kære Modtager
 
Ja, efter at Corona slap sit tag i os er normaliteten så småt vendte tilbage til stor glæde og gavn for vores erhvervsliv. Specielt for detailhandel, restaurationer og cafeer m.m. har billedet ændret sig.
Udfordringerne i Rusland / Ukraine 24. februar har skabt stor usikkerhed internationalt og gør det fortsat i tiden fremover. Det har skabt store prisstigninger og inflation, samtidigt med at vi døjede med flaskehalse i distributionen af varer og i forvejen høje byggeomkostninger.
 
Trods de nye udfordringer så skaber det også et nyt energibillede. Den grønne energiomstilling tager nu ekstra fart og det vil gavne de indsatsområder som er Fredericias styrkepositioner transport & logistik kombineret med energi og klima. Der kommer yderligere turbo på at skabe de grønne drivmidler til transportsektoren i de kommende år. At vi ikke har mistet troen på fremtiden, viste vores netop overstået Sommer Rock i Fredericia. Et rekordstort publikum gæstede byens gader. Anslået 35.000 mennesker i en fantastisk flot kulisse. Nok den bedste handelsdag på hele året.
 
Fredericia er i en stærk bymæssig udvikling som også er blevet opdaget af det øvrige land. En artikel fra Fredericia Dagblad 10 juni 2022 viser at huspriserne i gennemsnit nu ligger højest i hele region syd. Og liggetiderne for salg af huse er det halve af husene i Kolding og Vejle. En udvikling som vi for et par år siden ikke havde troet muligt.
 
Fredericia er en by i overhalingsbanen og vi er på rette vej.
 
I må ha' en god sommer
 
Kristian B. Drejer
Erhvervsdirektør

 

Workshopforløb med fokus på bæredygtighed

Business Fredericia udbyder et Workshop-forløb i efteråret med fokus på bæredygtighed. I løbet af 4 workshops, kombineret individuel sparring vil du og din virksomhed blive skarp på, hvordan bæredygtighed bliver en del af din virksomheds forretningsmodel.
 
Målgruppen er virksomheder/organisationer som er medlem af Business Fredericia, der kan se værdien i at arbejde strategisk med bæredygtighed.  
 
Tid og sted:
27.09.2022        Kick off og workshop 1
25.10.2022        Workshop 2
15.11.2022        Workshop 3
06.12.2022        Workshop 4
 
Workshops afholdes hos Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Alle er fra 08:00 til 12:00  
 
Mellem de 4 workshops vil der være 1:1 sparring fra Business Fredericia
Pris, ekskl. moms hvis to personer fra samme virksomhed, så er prisen 4.000 kr. for person 1, og 1.500 kr. for person 2.
Hvis én person fra en virksomhed, så er prisen 5.000 kr.
 
Yderligere info og tilmelding. Læs mere om forløbet HER
 
Tilmelding: Kontakt chefkonsulent David Mogensen, dm@businessfredericia.dk, tlf. 92150125
 
 

Nu bliver det lettere for erhvervslivet at benytte genbrugspladsen

Efter sommerferien bliver det lettere for håndværkere og andre med et cvr-nummer at komme af med affaldet på genbrugspladsen.
 
Fremadrettet bliver bilens nummerplade aflæst, når du kører gennem bommen på pladsen. Tilhører bilen en virksomhed, bliver der automatisk tilsendt en faktura – undtagen bl.a. firmabiler der bruges som almindelige personalebiler til privat brug. Prisen pr. besøg vil være 169 kr. uanset hvilken type og mængde affald du kommer med, og virksomheden kan enten vælge at tilknytte et betalingskort, der faktureres med det samme, eller modtage en månedlig opgørelse via e-Boks.
Mere information samt endelig startdato meldes ud på vores hjemmeside www.affaldgenbrug-fredericia.dk, i løbet af sommeren 2022.
 
Har du spørgsmål til ordningen, kan Affald & Genbrug kontaktes på mail affald.nummerplade@fredericia.dk eller telefon 72106367.  
 
 
 
 
ARRANGEMENTER 

Læs og tilmeld dig nogle af de spændende arrangementer der er på programmet

 
 

Netværksmøde i Bestyrelsesnetværket

Go morgen netværk

På dette netværksmøde er emnet valgt blandt netværkets medlemmer. Baseret på et oplæg drøftes temaet blandt netværkets medlemmer og der udveksles erfaringer og synspunkter.

Fredag den 19. august 2022 kl. 7.30-10.00. Læs mere her.

 

Netværksmøde i Mellemledernetværket

Go morgen netværk

På dette netværksmøde er vi hinandens eksperter.

Temaet er værdierne i en organisation, og deres betydning for dig som mellemleder. Hvordan navigerer og leder du i forhold til din organisations værdier, og dine egne værdier.

Onsdag den 24. august 2022 kl. 7.00-10.00. Læs mere her.

 

Netværksmøde i Direktørnetværket

Go morgen netværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på bæredygtighed.

Hvordan gribes det an, hvordan bliver bæredygtighed en del af din virksomheds forretningsmodel.

Torsdag den 25. august 2022 kl. 7.00-10.00. Læs mere her.

 

Virksomhedsbesøg og bestyrelsens betydning

Go morgen netværk

Hvordan skaber en bestyrelse værdi for en virksomhed?

Business Fredericia inviterer til morgenmøde hos Baron A/S, der udvikler og fremstiller tvangsblandere og transportbånd. Baron A/S oplever, at en professionel bestyrelse og en kapitalfond kan løfte en virksomhed til nye højder.

Onsdag den 30. august 2022 kl. 7.30-10.00. Læs mere her.

 

Go’ morgen med Business Fredericia

Go morgen netværk

På dette Go’ morgenmøde tager på virksomhedsbesøg hos Crossbridge Energy

Pressechef Torben Øllegaard Sørensen vil give os en rundvisning indenfor hegnet på raffinaderiet og fortælle om, hvorledes man i en stor international virksomhed transformerer fra fossile brændstoffer til en mere grøn produktion. Desuden vil han kort komme ind på de udfordringer, et salg af en stor international virksomhed, afstedkommer.

Tirsdag den 6. september 2022 kl. 7.45-9.30. Læs mere her.

 

Business Fredericia Golf- og Netværksdag

Go morgen netværk

Vi gentager sidste års succes og inviterer vores medlemmer til Business Fredericia Golf og Netværksdag. Her får du mulighed for at dyrke dit Business Fredericia medlemsnetværk, og det er muligt at deltage flere personer fra samme virksomhed.

Programmet er både for øvede og nybegyndere inden for golf. Vi går i hold á 4 personer, der giver rig mulighed for at få nogle gode snakke rundt på banen.

Fredag den 9. september 2022 kl. 8.00-15.00. Læs mere her.

 

Nye medlemmer
A Better Life by Siff Factum Regnskab og Bogholderi Taulov ApS
iLOQ Danmark ApS lisevillefrance.dk
Mig og Min Jordemoder SOFT FUNDING ApS
   
 
 

Følg Business Fredericia på de sociale medier


Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet