Nyhedsbrev nr. 4| Februar 2022

Kære Modtager
 

Har du tilmeldt dig generalforsamlingen?

Du kan stadig nå det - mange har allerede tilmeldt sig til generalforsamlingen torsdag den 17. marts 2022 i MesseC. Vi starter aftenen med et lettere traktement, hvorefter formand i Business Fredericia, Bent Jensen i sin årsberetning giver en status på erhvervslivet i Fredericia, og erhvervsdirektør Kristian B. Drejer præsenterer foreningens erhvervspolitiske indsatsområder og handlingsplan for de kommende år.
 
Business Fredericia uddeler i forlængelse af den officielle generalforsamling to priser; Iværksætterprisen uddeles for første gang og Erhvervsprisen uddeles for 7. gang.
 
Inspirationsindlægget i år står den tidligere frømand Kristian Albæk for - han fortæller om den dødbringende forskel mellem ledelse og management.
Hvad kan erhvervslivet lære af en leder fra Frømandskorpset, hvor enhver disharmoni eller ledelsesfejl er dørdbringende, når man er på mission.
 
Vi slutter aftenen af med networking over en forfriskning.
 
Læs mere og tilmeld dig her
 

 
ARRANGEMENTER 

Læs og tilmeld dig nogle af de spændende arrangementer der er på programmet

  • Kom til Go' Morgen med Business Fredericia og bliv klogere på Crowdfunding
  • Kom til morgenmøde hos Ørsted, og få inspiration til at gøre jeres virksomhed attraktiv, ved at skabe mere vild natur på jeres grønne arealer.
  • Kom til Workshop hvor der sættes fokus på den manglende kvalificerede arbejdskraft -  Hvordan tiltrækker du unge lærlige og elever? 
 

Go’ morgen med Business Fredericia – en crowdfunding kampagne er i luften – hvordan går det?

Go morgen netværk

Vi holder fokus på Crowdfunding Vi har tidligere haft besøg af Emil Larsen fra http://www.suntzugames.com, som fortalte om hans forestående kampagne til lancering af et nyt spil – den kampagne kører nu og vi kommer ind i “maskinrummet” for at se hvordan kampagnen performer.

Torsdag den 1. marts 2022 kl. 7.45-9.15. Læs mere her.
 

 

Netværksmøde i Salgsnetværket

Go morgen netværk

Købsproces vs. Salgsproces Alt for mange salgsorganisationer arbejder med en salgsproces – måske også afspejlet i et CRM system – som ikke effektivt er tilpasset kundernes faktiske købsproces. Derved falder salgseffektiviteten drastisk.

Tirsdag den 1. marts 2022 kl. 7.00-10.00. Læs mere her.
 

 

Skal din virksomhed gøre en forskel? Gør som Ørsted - skab mere vild natur på jeres arealer

Go morgen netværk

Danmark er et af de lande i verden med mindst vild natur. Biodiversiteten er udfordret i Danmark. Så på flere planer giver det mening at virksomheder arbejder strategisk med udearealer og generelt at skabe en bedre biodiversitet. Et arbejde og en indsats der understøtter verdensmål nr. 15.

Torsdag den 3. marts 2022 kl. 9.00-11.00. Læs mere her.
 

 

Manglen på kvalificeret arbejdskraft : "Hvordan tiltrækker du unge lærlinge og elever?"

Go morgen netværk

Manglen på kvalificeret arbejdskraft er et velkendt problem. Trekantområdet, Danmarks produktionscentrum, har en stor udfordring. Med over 39.000 jobs i industrien og ca. 14.000 jobs i transport og logistik, rammes virksomhederne hårdt af manglen på faglært arbejdskraft.

Torsdag den 10. marts 2022 kl. 14.00-16.30 Læs mere her. 

 

Iværksætterkursus 2022 – Forår

Go morgen netværk

Få den perfekte take-off som selvstændig og deltag i vores iværksætterkursus. Her får du svar på dine spørgsmål og bliver afklaret på fremtiden – desuden giver det god mulighed for at netværke med andre iværksættere.

Kurset kører over seks aftener og vi afholder det i samarbejde med Middelfart Erhvervscenter.

Tirsdag den 15. marts 2022 kl. 17.00-20.00 Læs mere her. 

 

Netværksmøde i Bestyrelsesnetværket

Go morgen netværk

På netværksmødet behandles et bestyrelsesrelevant emne, som er valgt af ét af netværkets medlemmer.

Fredag den 18. marts 2022 kl. 7.30-10.00 Læs mere her.

 

Netværksmøde i Mellemledernetværket

Go morgen netværk

Sådan leder du særligt sensitive medarbejdere På dette netværksmøde sætter vi fokus på hvordan du leder særligt sensitive/sansestærke medarbejdere. 20-25% af befolkningen har betegnelsen Særligt sensitiv – også kaldet sansestærk. Som personaleleder er det således vigtigt at kunne spotte og lede en sansestærk person. Det vil blive en win-win.

Onsdag den 23. marts 2022 kl. 7.00-10.00 Læs mere her. 

 

Netværksmøde i Direktørnetværket

Go morgen netværk

Betydningen af et effektivt lederteam. Er din ledelse en gruppe af individuelle chefer – eller et ægte lederteam? Med udgangspunkt i Patrick Lencionis bog ”De fem dysfunktioner i et team” italesætter vi på dette netværksmøde betydningen af et effektivt lederteam. 

Torsdag den 24. marts 2022 kl. 7.00-10.00 Læs mere her. 

 
 

Andre tiltag
Tilskudspuljer: Omstillingspuljen Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Ansøgningsrunden er åben fra nu og frem til den 8. marts. Læs mere her.
 
SMV:Digital Mandag den 7. marts kl. 09:00 åbnes for en pulje på 25.000 kr. til rådgivning om digital bogføring. Læs mere her.

Informationswebinarer til puljen til rådgivning om digital bogføring: I forbindelse med puljen afholdes der en række informationswebinarer. Tilmeld og læs mere her
Øvrige puljer under SMV:Digital Herefter kommer der yderligere 4 puljer inden sommerferien og i efteråret kommer der 3 puljer. Læs mere om de forskellige puljer og datoer via følgende link. Læs mere her.

Sparringsforløb med fokus på forretningsudvikling Som medlem af Business Fredericia har du mulighed for at få et sparringsforløb baseret på væksthjulet. Forløbet vil give dig indsigt i hvor du skal sætte ind og fokusere for at nå de mål du har for din virksomhed.    

Vil du vide mere? Kontakt chefkonsulent Jesper Bonnén på 92150128 eller jb@businessfredericia.dk 
 
 
Nye medlemmer
 
 

Følg Business Fredericia på de sociale medier


Følg Business Fredericia, og vores nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia på LinkedInFacebook og Instagram.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet