Nyhedsbrev nr. 11 | 2020

Kære Modtager
 
 

Fredericias virksomheder klarer sig igennem Coronakrisen

I april og maj udsendte Business Fredericia et spørgeskema til lokale virksomheder. Formålet med spørgeskemaet er at danne et overblik over konsekvensernes omfang blandt virksomheder i Fredericia, og på den baggrund få et kvalificeret vidensgrundlag til at igangsætte, understøtte og informere om initiativer, der kan reducere de negative konsekvenser af Covid-19 krisen. Undersøgelsen er gennemført i samarbejde med DEF – Dansk Erhvervsfremme. Der blev udsendt til 1.908 virksomheder via mail. Bruttolisten bestod af Business Fredericias medlemmer, ekskl. personlige medlemmer, samt øvrige virksomheder, hvor E-mails kunne opfanges. 316 virksomheder har svaret, hvilket giver en svarprocent på knap 17%. Rådgivningsvirksomheder udgør 20% af stikprøven, herefter følger detailhandel, Bygge & anlæg samt industri. Læs mere her.
  
Med venlig hilsen
 
Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer
 
 

Velkommen til ny erhvervskonsulent i Business Fredericia

Ny Erhvervskonsulent hos Business Fredericia

Business Fredericia byder Henriette Nørgaard velkommen som ny erhvervskonsulent pr. 1. august.

Henriette afløser Benedicte Mejrup, som efter 5 år har valgt at skifte job, og vi takker for Benedictes engagement og indsats ude ved virksomhederne.

Læs mere her.
 
ARRANGEMENTER
 
 
 

Go’ Morgen med Business Fredericia, Juni – ONLINEMØDE

2. juni kl. 7.45-9.15. Vil du have verdens bedste team?
På dette morgenmøde har vi inviteret teamcoach Ann Dorthe Pedersen fra konsulentvirksomheden MAX Positiv til at give sit bud på, hvordan du og dine kolleger kan skabe sammentømrede teams, der har de rette kompetencer til opgaven og sammen skaber resultater. Læs mere her.
 

Mellemledernetværksmøde

10. juni kl. 7.00-10.00. ”Brug magt – led opad – få magt” Regn med at blive udfordret og forvent at få værdifuld viden med hjem om magt i dine relationer. Læs mere her.
 

Bestyrelsesnetværksmøde

19. juni kl. 10.00-14.00. ”Bestyrelsens håndtering/anbefalinger til ledelsen i en kriseramt virksomhed / en virksomhed med betydelige udfordringer. Læs mere her.
 

Mellemledernetværksmøde

24. juni kl. 7.00-10.00. Bordet rundt med fokus på hvordan påvirker Corona-krisen jer og virksomheden?  Læs mere her.
 

Direktørnetværksmøde - Leadership Fredericia

25. juni kl. 16.00-21.00. På netværksmødet inden sommerferien sættes fokus på digitaliseringen på godt og ondt. Læs mere her.
 

Mellemledernetværksmøde

1. juli kl. 7.00-10.00. Nøglen til god ledelse har du i dig selv. Din personlighed er dit eget vigtigste ledelsesværktøj, derfor er det afgørende, at du forstår hvilken energi du påvirker dine omgivelser med, ser dine stærke sider og lære dine ressourcer at kende. Læs mere her.
 

“Ikke”- salgskursus for terapeuter, alternative behandlere, mind-fullness- og yogainstruktører m.v.

25. august kl. 8.30-15.30.Når du ikke kan sælge på traditionel vis – hvad kan du så gøre for at tiltrække flere kunder? 
Lær hvordan vejen til flere kunder ser ud og hvordan du fjerner bumpene på vejen, så flere nye kunder finder vej til dig. Læs mere her.
 

Business Fredericia Golf – og Netværksdag – SAVE THE DATE!

18. september kl. 8.00-15.00. Vi gentager sidste års succes og inviterer vores medlemmer til Business Fredericia Golf og Netværksdag. Her får du mulighed for at dyrke dit Business Fredericia medlemsnetværk, og det er muligt at deltage flere personer fra samme virksomhed. Læs mere her.
 
 

Velkommen til nye medlemmer i Business Fredericia

Du finder en samlet medlemsoversigt her - den er nyttig, når du f.eks. skal finde mulige samarbejdspartnere eller lokale leverandører. Det er også muligt at søge på brancher.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet